Informatii utile

 

 

Transport gratuit pentru comenzi de 350 de lei

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea de plata si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Comenzile cu valoarea totala mai mare sau inclusiv de 350 RON (tva inclus) beneficiaza de livrare gratuita in reteaua Fan Courier!
Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 350 RON (tva inclus) si care au mod de livrare curier se va aplica un cost de transport in valoare de 20 ron (tva inclus) in reteaua Fan Courier!

(*) Pentru adrese din Romania care nu sunt in reteaua Fan Courier, clientul suporta costul transportului sau poate opta pentru a ridica produsul de la sediul Fan Courier din cea mai apropiata localitate. 
Click aici pentru a vizualiza lista de localitati din reteaua Fan Courier.

 

 

O jucarie exceptionala pentru invatare si dobandire de abilitati!

Cel mai mare avantaj al bicicletei fara pedale este ca, singur, fara ajutor, copilul dumneavoastra invata sa isi mentina echilibrul pe doua roti. Cu trecerea timpul ,cu rutina pe bicicleta fara pedale, copilul dumneavoastra va trece neobservat la bicicleta traditionala cu pedale, si dupa putin timp zburda. Nu trebuie pierdut timp cu coada de matura, pentru ca ,copilul dumneavoastra poate invata mersul pe bicicleta si fara acestea.

Cum este posibil?

Inaintea aparitiei bicicletei fara pedale, ne-am invatat copii sa mearga pe bicicletea dupa un principiu invers. Cu ajutorul rotilor ajutatoare i-am invatat sa dea din pedale , dupa care sa isi mentina echilibrul, cand cel din urma este mai important si mai greu de invatat. Cel mai bun lucru in bicicleta fara pedale este ca, copii, simt si invata echilibrul de la sine in tempoul dictat de el, in timp ce simplii pasi ajung sa ruleze.

 

 

De ce e aceasta cea mai buna bicicleta fara pedale?

 • Pentru ca dintre toate bicicletele fara pedale aceasta este cea mai usoara
 • Pentru ca dintre toate bicicletele fara pedale acesteia i se poate regla saua la cea mai mica inaltime
 • Pentru ca datorita tevii de la sa lunga aceasta bicicleta fara pedale poata fi folosita pana la varsta la care se poate trece la bicicleta cu pedale de marimea 16”
 • Pentru ca furca spate functioneaza ca suport pentru picioare, in acest mod este mai confortabil, copii nu trebuie sa isi tina picioarele despartite.
 • Pentru ca, datorita cauciucului solid aceasta poate fi folosita prin tufe, si la trecerea peste cioburi aceasta nu va face pana.
 • Pentru ca, costa doar 195 Lei (cu TVA), si este un produs de calitatea 1.
 • Pentru ca e confortabila, saua este cu burete, in acest fel chiar si la escapadele mai lungi picioarele copilului dumneavoastra nu vor avea de suferit.
 • Pentru ca in Romania, in peste 50 de gradinite si crese copii se dau cu biciclete fara pedale.
 • Pentru ca aveti 2 ani garantie.
 • Pentru ca la noi puteti alege dintre numeroasele accesorii, si puteti personaliza bicicleta fara pedale dupa gustul copilului dumneavoastra

 

 

Care este avantajul bicicletei fara pedale fata de cea cu pedale?

Multora nu le vina sa creada ca, copiii nostri vor invata sa mearga pe bicicleta fara ajutorul nostru. Pana acum am vazut doar ca, parintii se ocupa cu bicicletele cu roti ajutatoare, fug dupa coada de matura, in timp ce incearca sa-si incurajeze copii sa dea din pedale si strang din dinti sa nu fie o cazatura sfarsitul. Dar nu este rar, sa fie o cazatura sfarsitul. O cazatura mai mare ar putea pune o umbra asupra mersului pe bicicleta. Multi, nici la o varsta de adult nu se simt in siguranta in timpul pedalarii, acest lucru se poate datora si aminitirilor din copilarie.

Cu aparitia bicicletei fara pedale aceasta era ia sfarsit. Bicicleta fara pedale, incetul cu incetul, ajuta copilul sa-si tina echilibrul. La o viteza mai mica, invatarea tinerii echilibrului, este mai controlabila, decat invatarea mentinerii echilibrului si pedalarea in acelasi timp.

 

 

Cum se poate invata mersul pe bicicleta cu ajutorul bicicletei fara pedale?

Bicicleta fara pedale este destul de mica,pentru ca, copilului dumneavoastra sa ii ajunga picioarele jos, pe toata talpa(nu doar varfurile picioarelor, ci pe toata talpa), in acest fel isi poate folosi picioarele impotriva balansului , si mersului inainte. In faza de inceput (primele saptamani) inaintarea se face in pasi marunti, nu este indicata graba.

Din pasi marunti se trece la miscari care duc spre fuga, in acest timp pasii se lungesc, stau pe bicicleta fara pedale momente bune in echilibru sau balansat, dar mereu pot remedia situatia prin punerea jos a piciorului, in siguranta, confortabil. Simtul echilibrului este un moment important, acesta motiveaza copiii si instinctul le zice sa continue.

Dupa ce copii au incredere in echilibru in fata acestora se deschid posibilitati: pe teren accidentat, pe pante mai mici, pe trasee cu obstacole, dar si mici concursuri in echipa cu bicicleta fara pedale, fotbalul cu bicicleta fara pedale.

 

 

Sfaturi bune

Purtarea castii de protectie pe bicicleta fara pedale nu e obligatorie, dar este recomandata! Fara ea nu este indicat sa porniti la drum! Cu cat obisnuiti mai repede copii sa o poarte, cu atat mai repede va deveni ceva normal.

Importanta este si vesta reflectorizanta. Vesta face biciclistul care zburda sa fie vazut, pe tot parcursul zilei, sau la lasatul serii (iarna toata dupamasa).

Cosmarul oricarui parinte este acela cand copilul dumneavoastra a ajuns la o distanta mare, si degeaba striga dupa el sa se opreasca. Acest lucru poate fi prevenit in 2 moduri :

 • unul dintre ele ar fi ca dumneavoastra sa mergeti inaintea lui si sa-i faceti semn sau sa strigati cand sa porneasca.
 • Celalalt ar fi sa gasiti, niste puncte sigure,pe care sa le recunoasca si copilul dumneavoastra cu usurinta (ex. Tomberon, hidrant, statie autobuz sau o motocicleta parcata pe trotuar) si el pana acolo are voie sa mearga, unde urmeaza sa va astepte.

Faceti-i cunostinta cu zona in care locuiti, pericolele de pe ruta obisnuita (masinile care trec trotuarul la iesirea sau intrarea intr-o curte poate fi un pericol major)!

Bicicleta fara pedale nu este doar pentru iesirile in parc, la gradinita sau la magazin ,puteti sa o duceti si la iesirile la padure, puteti cauta si locuri mai captivante. Puteti sa faceti si un traseu cu obstacole.

 

 

Programul "Echilibru la gradinita!"

Dragi parinti si educatoare!

Dorim sa lansam o campanie numita: “Echilibru in gradinite”
Am oferi gradinitelor  timp de 1 saptamana, 4 biciclete fara pedale. Astfel, copiii pot invata și se pot imprieteni cu bicicleta fara pedale.

Pe parinti ii rugam sa ne ajute cu numele si adresa gradinitei la care sunt copiii si la care ar vrea sa trimitem bicicletele fara pedale pentru a le incerca copii, fara nici un cost. Noi vom lua legatura cu gradinita si vom stabili detaliile si data cand vor ajunge bicicletele in gradinita.

Gradinitele pot cumpara bicicleta fara pedale la un pret foarte avantajos.

Pentru inscrieri si cerere de oferta ne puteti contacta prin mail la: info@bicicletafarapedale.ro sau prin telefon la nr: 0755.023.655